2 septembrie 2012

Cum sa faci bani pe net - CashCrate


O modalitate de a face venituri suplimentare este CashCrate.com, un sistem care aduce castiguri participand la sondaje, completand oferte, vizionand filme, jucand solitaire si alte jocuri.

Cum Functioneaza acest sistem? Site-ul primeste de la anumite companii de promovare o suma de bani pentru sondajele si ofertele completate. Din acesti bani o parte revine utilizatorului inregistrat care completeaza sondajele si ofertele respective. 

CashCrate va pune la dispozitie si posibilitatea de a recomanda sistemul si a aduce noi membri. Pentru fiecare membru adus prin programul referrals sunteti platit cu 20% din castigul realizat si 10% din ceea ce acumuleaza referalii adusi de ei. In plus primiti un bonus de 3$ pentru fiecare recomandare care face primii 10$.

CashCrate are si un program prin care se pot castiga premii acumuland puncte. Punctele se castiga la jocuri, iar pentru a participa la turnee costa 2 puncte pentru turneul zilnic si 1 punct participarea la turneul saptamanal.

Momentan, pentru Romania nu sunt prea multe oferte, dar in schimb se poate castiga destul de bine prin referrals.

Multi spun ca acest sistem este scam, dar adevarul este ca trebuie sa aveti grija ce fel de oferte completati. Sunt oferte care cer o suma modica pentru a fi validate (desigur ca si castigul este mai mare); eu le-am ales pe cele 100% gratuite. Alegeti o adresa de e-mail separata, pentru a nu va strica adresa personala datorita spam-ului. Unele companii cer un numar de telefon pentru a va contacta si trimite oferte. Nu aveti de ce sa va faceti griji in aceasta privinta, atata vreme ce nu dati numarul de telefon sau contul de credit.

Inregistrarea la acest program este gratuita.
Limita de varsta pentru a participa este de minim 13 ani impliniti.
Plata se face prin cec in data de 15 a fiecarei luni dupa acumularea a 20$.

instincttech

Despre instincttech

In curand, cateva informatii despre autor.

Subscribe to this Blog via Email :

Parerea ta conteaza !