1 noiembrie 2012

Cum revenim la Yahoo Mail Classic

Aveti probleme cu noua interfata Yahoo! Mail? Mie personal nu-mi place deloc noua interfata, pe langa problemele ce le-am avut; pe fostul 'mini'-laptop nu se putea accesa datorita rezolutiei mici, iar recent aveam nevoie sa copiez un cod pentru activarea unui cont la un site si pentru aceasta trebuia sa selectez textul respectiv pentru a da un copy/paste, ceea ce era imposibil. Am aflat ca sunt multi carora nu le place noua interfata a adresei de mail, asa ca am avut motiv sa mai pun un articol pe acest blog. Iata o varianta pentru a reveni la indragitul Yahoo! Mail Classic:

1. Deschideti Mozilla Firefox (in cazul in care vizualizati aceasta pagina cu alt browser),

2. Dezactivati optiunea JavaScript (click Tools -> Options -> Content si debifati "Enable JavaScript");

3. Accesati adresa de e-mail Yahoo! si dati log-in folosind ID-ul si parola;

4. Va aparea un mesaj de notificare care spune ca aveti nevoie de JavaScript pentru a accesa contul de e-mail. Mai jos veti vedea doua optiuni sub forma de link-uri catre versiunea clasica de e-mail, alegeti a doua optiune pentru a reveni la interfata clasica; daca alegeti prima optiune interfata clasica a adresei de mail va fi valabila doar pentru acea conectare, dupa care va reveni la cea noua.

5. Navigati din nou la Tools -> Options -> Content si reactivati optiunea JavaScript pentru a nu avea probleme cu siturile care folosesc scripturi Java.

Daca ati avut anumite probleme cu noua interfata Yahoo! Mail si nu au fost postate aici nu ezitati sa le scrieti mai jos printr-un comentariu.

Dati mai departe acest articol pentru a-i ajuta si pe altii care au nevoie si nu stiu cum sa rezolve aceasta problema.

instincttech

Despre instincttech

In curand, cateva informatii despre autor.

Subscribe to this Blog via Email :

6 comments

Write comments
Anonim
AUTHOR
12 decembrie 2012 la 08:49 delete

De azi se pare ca Yahoo Mail are alta interfata si nici o optiune pentru Yahoo Mail Classic. Nici macar cu dezactivarea JavaScript nu se mai poate. Adica intra normal, dar interfata e incompleta si nici o avertizare nimic.
Cautand pe net am gasit un link:
http://us.mc598.mail.yahoo.com/mc/launch
Se pare ca asa se mai poate intra in Mail Classic.

Reply
avatar
instincttech
AUTHOR
12 decembrie 2012 la 14:39 delete

Multumim pentru comentariu si completarea acestui post cu o solutie utila.

Un alt link pe care l-am gasit, pe langa cel mentionat de tine: http://us.mc598.mail.yahoo.com/mc/welcom

Mai era o varianta cu schimbarea rezolutiei la 800x600 pixeli sau mai mica (nu stiu daca mai functioneaza; din cate imi amintesc are acelasi efect cu dezactivarea JavaScript).

Era frumos din partea lor daca lasau un link-ul catre varianta clasica, daca tot este functionala si folosita de utilizatori.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
3 septembrie 2013 la 15:14 delete

Mesajele primite in limba romana sunt denaturate de catre robot, facandu-se o traducere aiurea din romana in romana. Chiar daca comand"afisati originalul, aberatia revine foarte repede. Cum setez?

Reply
avatar
instincttech
AUTHOR
4 septembrie 2013 la 10:21 delete

Daca te referi la 'Google Translate' nu cred ca exista setare pentru asa ceva. Din pacate traducerile sunt foarte proaste, motiv pentru care am si dezactivat optiunea cu alegerea limbii de pe site. Singura optiune legata de afisarea textului original cred ca este folosirea link-ului 'curat', fara optiuni de traducere a textului. Datorita complexitatii din punct de vedere gramatical al limbii romane (conjugarea verbelor, sinonime, diferite expresii, etc.) traducerile sunt gresite, iar faptul ca textul original este denaturat dupa traducerea in alta limba este posibil sa fie cauzat de o traducere de tip romana-engleza-romana care din start modifica textul de doua ori. Eu personal evit folosirea aplicatiei tocmai din aceste motive.

Daca cineva are solutii si cunostinte legate de aceasta aplicatie rog sa posteze in continuare comentarii, avand in vedere ca optiunea de a folosi Yahoo Mail Classic nu mai este disponibila, acest post nemaifiind valabil.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
1 decembrie 2014 la 15:44 delete

Nu mai merge Mail Classic ci doar Yahoo Mail De Baza

http://www.upl.co/uploads/yahoo-mail1417441313.jpg

dar e bun si ala decat temele alea noi si greoaie

Reply
avatar
instincttech
AUTHOR
2 decembrie 2014 la 07:11 delete

Da. Yahoo Mail Classic nu mai exista ca optiune de ceva timp. Multumesc pentru pont, sigur va fi de ajutor.

Reply
avatar

Parerea ta conteaza !